Lämminvesivaraaja | Helsinki

Omakotitalojen ja rivitalojen lämminvesivaraajat Helsingissä

Myymme ja asennamme vain laadukkaita lämminvesivaraajia Helsingissä ja ympäristökunnissa. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset NIBE HAATO- ja Kaukoran Jäspi-lämminvesivaraajat. Tyylikkäässä HAATO-lämminvesivaraajassa on ruostumaton, erikoissuojattu säiliö, joka palvelee omistajaansa vuosia. Kotimaiset Kaukoran valmistamat Jäspi-lämminvesivaraajat ovat rakenteeltaan erityisen tehokkaita, sillä niiden sisäpuoliset, ohjauslevylliset putkistot mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyväksikäytön.

Lämminvesivaraajat uusiin ja saneerattaviin omakotitaloihin sekä rivitaloihin

Asennamme lämminvesivaraajat kaikkiin kiinteistöihin, aina omakotitaloista rivitaloihin ja loma-asuntoihin asti. Palvelemme myös kokonaisia taloyhtiöitä, jolloin lämminvesivaraajien asentaminen saadaan toteutettua mahdollisimman kustannustehokkaasti. Asennuspalvelumme kattaa kaiken: kuljetamme uudet varaajat vakuutettuina työpisteeseen ja viemme vanhat lämminvesivaraajat yhteistyökumppaneillemme murskattavaksi sekä kierrätettäväksi.

Asennamme sekä seisovia moduulivaraajia että makaavia lämminvesivaraajia. Rosteripintainen makaava varaaja on näppärä asentaa esimerkiksi saunan lauteiden alle. Rosteripinnan ansiosta varaaja on tyylikkään näköinen eikä ruostu valumavesistäkään. Lattiakaivolliseen tilaan asennettu lämmivesivaraaja on myös turvallinen mahdollisissa vuototilanteissa.

Huollamme kaikenmerkkiset lämminvesivaraajat ja vaihdamme tarvittaessa niiden varoventtiilit sekä muut varaosat. Vaihdamme lämminvesivaraajat myös saneerauskohteisiin ja teemme niiden mahdolliset uudelleenputkitukset. Luotettavan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme tarjota myös työhön liittyvät sähkötyöt, kuten vastusten mittaukset, termostaattien vaihdot ja kaapelien asennukset.

Hybridivaraajat ovat nykytekniikkaa

Ihmisten ympäristötietoisuuden lisääntyessä myös erilaiset hybridijärjestelmät yleistyvät. Myymme ja asennamme erityisen taloudelliset aurinkojärjestelmiin sekä maalämpöjärjestelmiin yhdistettävät hybridivaraajat. Hybridivaraajavalikoimaamme kuuluvat Gebwellin, Jäspin ja HAATO:n hybridivaraajat.

Energiavaraajat soveltuvat yleisimpiin talouksiin

Asennamme Gebwellin energiavaraajia, jotka varastoivat lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä itseensä. Näin sitä voidaan tarpeen tullen käyttää kiinteistön lämmityspiirin ja käyttöveden lämmitykseen. Gebwellin energiavaraaja voidaan yhdistää useimpien lämmönlähteiden (maalämpö, puu, aurinkolämpö, tuuli) kanssa. Sähkölämmitteisessä kodissa energiavaraajan avulla voidaan esimerkiksi hyödyntää edullista yösähköä. Energiavaraajat ovat kokoluokaltaan 500 – 5000 litran varaajia. 

Kauttamme saat myös Gebwellin maalämpöpumput ja lämpökaivot luotettavaa sekä huolellista asennustyötä tekevien tekijöiden asentamana. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.