Kaukolämpö | Helsinki

Asennamme korkealaatuiset Gebwellin lämmönjakokeskukset

Lämmönjakokeskus on järjestelmä, jonka avulla kiinteistön lämmitysjärjestelmä liitetään kaukolämpöön. Asennamme Gebwellin G-Power® -lämmönjakokeskukset Helsingissä ja lähikunnissa laajoille asuinalueille, kuten omakotitaloalueille, ja rivitalo- sekä kerrostaloyhtiöihin. Lämmönjakokeskusten avulla kaukolämpö saadaan tuotua kokonaisen asuinverkoston käyttöön.

Asennamme G-Power® -lämmönjakokeskukset sekä pientalokeskuksille että suurille kiinteistöille. Pientalojen lämmönjakokeskukset ovat kaksi- tai kolmipiirisiä, seinämallisia lämmönjakokeskuksia. Mitoitamme suurten kohteiden lattiamalliset lämmönjakokeskukset kohteen vaatimusten mukaan. Kaikkiin G-Power® -lämmönjakokeskuksiin on saatavilla kotimainen, kosketusnäytöllinen Fidelix Genius -säädin.

Miksi valita G-Power® -lämmönjakokeskus?

  1. Soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteeseen.
  2. Mitoitus tehdään aina kohteen mukaisesti.
  3. Luotettava, tehokas ja kotimainen.
  4. Edullinen kokonaiskustannuksiltaan.
  5. Kotimaan kaukolämpökäytössä olevalla lämmönsiirtimellä on viiden vuoden takuu.
  6. Oheislaitteilla on kahden vuoden takuu.

Kokonaisvaltaista lämmönjakokeskusten uusintaa

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista lämmönjakokeskusten uusinta- ja saneerauspalvelua. Puramme vanhan lämmönjakokeskuksen pois uuden tilalta ja kierrätämme syntyneen jätteen. Uuden lämmönjakokeskuksen asentamisen jälkeen järjestämme lopuksi viranomaistarkastuksen, jonka perusteella lämpöverkostosta laaditaan asianmukaiset pöytäkirjat. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.