Helsingin Hanahuolto Oy tarjoaa monipuoliset LVIS-huoltopalvelut Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa

Yhteystiedot

Jos olet akuutin putkimiespalvelun tarpeessa Uudellamaalla tai Kymenlaaksossa, ei hätää – Helsingin Hanahuolto Oy on apunasi vuorokauden ympäri! Päivystyspalvelumme auttaa yllättävissä ongelmatilanteissa, jotka eivät kelloa katso. Ikävän putkisto-ongelman yllättäessä soita meille, niin tulemme hätiin. Tavoitat päivystäjämme numerosta 040 028 5193.


Meiltä monipuolinen LVIS-huolto vuosien kokemuksella

Äkillisten huoltotarpeiden lisäksi palvelemme myös kaikissa muissa lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähköosaamista vaativissa korjaus- ja saneeraustöissä. LVIS-huoltopalvelumme on monipuolinen ja kattava. Kokemuksemme takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden. Lue lisää LVIS-huoltopalveluistamme alla ja ota yhteyttä!

Saneeraukset

Toteutamme sekä kotitalouksille että taloyhtiöille luotettavia ja säntillisesti tehtyjä huoltosaneerauksia. Olisiko aika laittaa viemärit ja putkistot kuntoon ennen kuin ne sanovat itsensä irti?

Teemme työt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Meille on kunnia-asia, että käytämme vain korkealaatuisia tuotteita. Huolellinen työ ja vuosien kokemus takaavat onnistuneen ja kestävän lopputuloksen.

Uponorin uudelleenputkitus on laadukas ja helppo ratkaisu

Kun on aika uusia putket, uudenlainen, vaivaton ja nopea tapa on Uponorin komposiittiputkitus. Uponorin patentoimassa menetelmässä seiniä tai lattioita ei tarvitse repiä auki, mikä helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti saneerausprosessia! Huomaamattomat ja siistit putket asennetaan pinta-asennuksena tai vaihtoehtoisesti moduloituina. Vanhoja käyttövesiputkia ei tarvitse poistaa.

Kysy lisää uudelleenputkituksesta