Helsingin Hanahuolto Oy hoitaa vesivahinkokorjaukset ja LVIS-työt Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa – tutustu tuotteisiimme

Yhteystiedot

Meiltä saat korkealaatuiset LVIS-tuotteet ammattitaitoisesti asennettuina. Helsingin Hanahuolto Oy asentaa kotiisi kestävät ja laadukkaat hanat, kylpyhuonekalusteet, lämpöpumput ja lämminvesivaraajat. Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme alla!


Vesivahinkokorjaukset ja muut LVIS-palvelut luotettavasti kellon ympäri


Helsingin Hanahuolto Oy on Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella toimiva LVIS-huoltoyritys, joka palvelee sinua ympäri vuorokauden. Meillä on alalta vuosien kokemus. Toimimme nopeasti ja asiantuntevasti tilanteessa kuin tilanteessa. Jos olet vaikkapa vesivahinkokorjauksen tarpeessa tai haluat lisätietoja muista palveluistamme, ota yhteyttä!

Taitavat tekijät ja laadukkaat tuotteet takaavat toimivan kokonaisuuden

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme tuottamalla mahdollisimman hyvin toteutettuja kokonaisuuksia. Suoritamme ammattitaidolla ja huolellisesti kaikenlaiset asennus- ja korjaustyöt, joissa käytämme ainoastaan korkealaatuisia tuotteita. Teemme yhteistyötä hyviksi havaitsemiemme yritysten kanssa, joiden tuotteet on suunniteltu ja tehty kestäviksi.

Hanat

Laadukkaan hanan erityisyyden huomaa sekä toimivuudessa että ulkonäössä. Pienet yksityiskohdat ja ominaisuudet tekevät hanasta käyttäjälleen miellyttävän kokonaisuuden, joka on turvallinen, käytännöllinen ja esteettinen. Asennamme hanatuotteet kotiisi ammattitaitoisesti mukavia pesuhetkiä varten!

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteilla on merkittävä rooli kylpyhuoneen kokonaisulkonäön ja käytännöllisyyden kannalta. Pesuallas, WC-istuin, suihku ja kaapistot ovat kestäviä peruselementtejä, jotka kannattaa aina asennuttaa ammattilaisella.

Varaajat, venttiilit ja lämpöpumput

LVIS-huoltoihin sisältyvät usein myös erilaisten varaosien, kuten patteriventtiilien tai lämmönsäätimien, vaihdot. Saat ne kauttamme vaivattomasti!

Uusimman palvelukokonaisuutemme muodostavat lämpöpumppujen asennukset. Energiatehokkuus ja ekologisuus ovat yhä useammalle vastuulliselle kuluttajalle tärkeitä arvoja, joiden edistämiseksi halutaan siirtyä luontoa säästäviin ja talouden energiakulutusta vähentäviin vaihtoehtoihin. Me haluamme kulkea kehityksen mukana, joten asennamme nyt ammattitaitoisesti ympäristöystävälliset maa- ja ilmalämpöpumput. 

Viemärit ja uudelleenputkitus

Vanhojen talojen käyttövesiputkistojen saneerauksissa ja uudelleenputkituksissa suosittelemme Uponorin komposiittiputkitusta, joka on vaivaton, toimiva ja kestävä ratkaisu. Toteutamme käyttövesiputkistojen saneeraukset myös perinteisin menetelmin.

Lämminvesivaraajat ja lämpökattilat

Helsingin Hanahuolto Oy toimittaa, huoltaa ja vaihtaa lämminvesivaraajat ja lämpökattilat. Muistathan, että varoventtiilit tulisi uusia noin 10 vuoden välein.

Ota yhteyttä ja kysy lisää